Záchrana dat z disku

Březen 15th, 2010

Ukládali jste si na dovolené fotky na externí disk, CD nebo DVD médium a tento disk vypověděl službu? Nebojte se, data z něj se dají obvykle zachránit. Proto pokud máte potíže s načítáním dat (videí, fotek), obraťte se na Datahelp, který je odborníkem na záchranu dat z disku.

Záchrana dat z disku je jednou ze specializací, kterými se Datahelp zabývá již od svého založení. Záchrana dat z disku se týká hlavně pevných disků, označovaných někdy jako hardisky nebo zkráceně HDD. Výrobců hardisků existuje hned několik (např. Fujitsu, Hitachi, IBM, Maxtor, Quantum, Samsung, Seagate, Toshiba, Western Digital) a s tím je spojena také složitost oprav. Naše dlouholetá zkušenost Vám však zajistí, že záchrana dat z disku, který k nám přinesete, projde rukama profesionálů a zkušených techniků. Vaše data se pokusíme zachránit tím nejvhodnějším způsobem, což znamená, že z Vašeho hardisku vyždímáme maximum.

Záchrana dat z disku je spíše otázkou několika dní (obvykle 3 dny). Datahelp však za pomoci specializovaných nástrojů dokáže celý proces podstatně zkrátit. Pokud patříte mezi zákazníky, kteří oceňují rychlost i kvalitu, pak přijďte k nám a přesvědčte se, že záchrana dat z disku “na počkání” je u Datahelpu skutečně otázkou jen několika hodin. Máte-li zájem o rychlé řešení, přejděte prosím na stránku ExpresHelp – rychlá záchrana dat z disku.

Už víte, že Datahelp je specialistou na pevné disky. Vězte však, že také záchrana dat z SD karty, případně záchrana smazaných fotek pořízených například na Vaší dovolené nám jde stejně dobře, jako záchrana dat z disku. Pokud se Vám doma povaluje poškozená SD karta nebo víte, že někdo z Vašich blízkých má problém s kopírováním nebo zapisováním na HDD nebo SD kartu, obraťte se na Datahelp. My Vám rádi pomůžeme!

Chcete-li zachránit Vaše data, kontaktuje Datahelp.

Přidejte komentář

Přidejte komentář